
Nagenieten Week van de Smaak
Tijdens de Week van de Smaak hebben we alle mooie momenten vastgelegd. Leuk feitje: Vis is enorm goed op de
Tijdens de Week van de Smaak hebben we alle mooie momenten vastgelegd. Leuk feitje: Vis is enorm goed op de
Er is geen samenvatting, omdat dit een beschermd bericht is.
Nina van Oostrum en Carlien Bootsma maakten een documentaire over de garnalenvisserij. Aan de hand van een portret van het
Periodiek ontvangen wij van het Ministerie van Economische Zaken (EZ) een overzicht van de Nederlandse visquota en de daarbij behorende
Uitputting NL Noordzee quota 17-09-2015 Schol: 41%, tong: 62%, kabeljauw: 53%, wijting: 68% Bijeenkomst ledenraad NVB Aanstaande dinsdag 22 september
Nederlands Visbureau heeft een ludieke campagne bedacht om Schol op de kaart te zetten. De schol is in het najaar op zijn
Maandagmiddag heeft de werkgroep Viswad vergaderd om de lopende ontwikkelingen met elkaar te delen. Vanuit de Nederlandse Vissersbond waren bestuurslid
De technische regelgeving voor de pulsvisserij op platvis wordt in overleg met de leveranciers, overheden en sectorpartijen steeds verder gespecificeerd.
Voor het programma het Groene Oosten heeft de Nederlandse Vissersbond uitleg gegeven over duurzame vis. Het Groene Oosten wilde aandacht
Voor onze belangstellende collega vissers, die de vorige keer niet mee konden, krijgen nu een herkansing om dit te doen.
Van 12 tot en met 20 september is het de ‘Week van de Smaak’. In deze week worden er honderden culinaire
Uitputting NL Noordzee quota 10 – 9 -2015 Schol 41%, tong 62%, kabeljauw 53%, wijting 68 % Ter kennisgeving: kantoor