
Feestelijke opening de Week van de Smaak
Van 12 tot en met 20 september is het de ‘Week van de Smaak’. In deze week worden er honderden culinaire
Van 12 tot en met 20 september is het de ‘Week van de Smaak’. In deze week worden er honderden culinaire
Uitputting NL Noordzee quota 10 – 9 -2015 Schol 41%, tong 62%, kabeljauw 53%, wijting 68 % Ter kennisgeving: kantoor
“Haal meer uit je vloot, Haal meer uit je bemanning, Haal meer uit jezelf” Op 8 september 2015 lanceert Nederlandse
Op vrijdag 4 september vergaderden de leden garnalenvissers van de Nederlandse Vissersbond over een breed scala aan actuele onderwerpen. De
Afgelopen zaterdag zijn tijdens een bijeenkomst in Ridderkerk de voorlopige resultaten van het project ‘netinnovatie kottervisserij’ gepresenteerd door IMARES. Het
De RTC 599 voor de septembermaand zal per vrijdag 11 september ’15 weer open worden gesteld. Na overleg met het
Momenteel is er in de mosselsector tot onze vreugde weer (na enkele jaren) bodemzaadvisserij aan de orde. Dit houdt tevens
Er wordt momenteel druk gewerkt door de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland om de beoordeling af te ronden voor de subsidieaanvragen
Door verhoging van het quotum voor Nederland is het per 7 september 2015 weer toegestaan te vissen op kabeljauw in
Van 12 t/m 19 september a.s. wordt de landelijke Week van de Smaak georganiseerd, de lekkerste week van het jaar
De afgelopen weken zijn de provinciale voorrondes van de Held van de Smaak verkiezing geweest. En dat heeft geleid tot
Dit jaar heeft Brussel een aantal maatregelen genomen om de verdere achteruitgang van zeebaars in Noordwestelijke wateren van de Europese