Tot 15 mei 2015 kunt u uw eigen provinciale held van de smaak nomineren. Dit is iemand die volgens u zich onderscheid door inzet op het gebied van smaak. Dat kan een chefkok zijn die bijzonder smaakvolle gerechten maakt, uiteraard met vis, maar ook een visserijondernemer die zich inzet voor een goede kwaliteit vis voor de consument.
Nomineren
Tot 15 mei 2015 kunnen kandidaten worden genomineerd per provincie. Uiteindelijk wordt in iedere provincie de held van de smaak gekozen. Tijdens de Week van de Smaak (september) wordt de landelijke held van de smaak gekozen uit de 12 provinciale helden van de smaak. Klik hier om uw Held van de Smaak te nomineren.
Week van de Smaak
Dankzij de inzet van partners van de Nederlandse Vissersbond staat dit jaar in het teken van vis, schaal- en schelpdieren. Een unieke kans voor de Nederlandse visserijsector. Nederlandse Vissersbond is een van de sponsors van de Week van de Smaak. Op die manier willen wij bijdragen aan de promotie van de vis, schaal- en schelpdieren gevangen in eigen wateren. Wij werken samen met andere partijen zoals Fiskpaad. Klik hier voor meer informatie.