‘24kitchen’ op de bak van de TX 36#Jaap Sum kan z’n verhaal kwijt in bekend kookprogramma
OUDESCHILD – Zo puur mogelijke producten zo veel mogelijk in hun waarde laten. Dat is een van de uitgangspunten van
OUDESCHILD – Zo puur mogelijke producten zo veel mogelijk in hun waarde laten. Dat is een van de uitgangspunten van
KOPENHAGEN/ZOETERMEER – Het wetenschappelijk advies voor de vangst van Noordzeeharing in 2017 ligt 18 procent lager dan de TAC voor
Daar waar de visserijorganisaties gezamenlijk optrekken om zich tegen de dreigende en disproportionele visserijbeperkende maatregelen in de Duitse wateren te
Periodiek ontvangen wij van het Ministerie van Economische Zaken (EZ) een overzicht van de Nederlandse visquota en de daarbij behorende
De Friese Poort op Urk gaat in samenwerking met Visserij Management Bureau Beer (VMBB) een pilotproject starten voor vissers met
De gezamenlijke garnalenhandel, verenigd in de Vebega, geeft in een brief voor de vissers aan dat een MSC-certificaat voor de
De Britse en Nederlandse overheid hebben voor juni 2016 een aantal Real Time Closures (RTC’s) vastgesteld voor schepen die gebruik maken van
In de uitzending van keuringdienst van waarde van vandaag, donderdag 2 juni 2016, gaat over “eten van morgen: vis”. De
De zomer editie van 24 kitchen staat in het teken van Texelse streek producten. Vandaar dat er ook opnames zijn
EINDHOVEN – Staatssecretaris Martijn van Dam van Economische Zaken liet zich deze week op de Food to Be Expo in
URK – Een visserijbeurs voor de noord en de zuid, met een internationaal tintje en met de nadruk op investeren